Ο Νίκολα Μίροτιτς «έβγαλε» το καπέλο στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό: «Μου αρέσει ότι οι ιδιοκτήτες επενδύουν, θέλουν να κερδίσουν την EuroLeague»

Newsroom
Ο Μίροτιτς της Αρμάνι Μιλάνο κόντρα στη Σάσαρι
O Νίκολα Μίροτιτς δήλωσε πως του άρεσε που οι ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού επένδυσαν στις ομάδες τους ενώ μίλησε και για την Αρμάνι Μιλάνο της οποίας φόρεσε την φανέλα την περασμένη σεζόν.

Λίγες εβδομάδες έμειναν πριν την επίσημη έναρξη της EuroLeague για την σεζόν 2024-2025. Οι «αιώνιοι» ενισχύθηκαν, φέρνοντας στην Ελλάδα μεταξύ άλλων παίκτες από το NBA.

Τόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όσο και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έβαλαν... βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν τους Ομέρ Γιούρτσεβεν, Τσέντιν Όσμαν και τους Σάσα Βεζένκοβ, Εβάν Φουρνιέ αντίστοιχα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Κάτι το οποίο επαίνεσε ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι του αρέσει που οι «ισχυροί» άντρες, επένδυσαν για τις ομάδες τους και έβαλαν ως στόχο την κατάκτηση της EuroLeague. Τέλος αναφέρθηκε και στην Ρεάλ η οποία έφερε πίσω στο «σπίτι» του τον Γκαρούμπα και έχει τους ίδιους στόχους.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην «RealOlimpiaMilano»: «Μου αρέσει ότι οι ιδιοκτήτες των ομάδων της EuroLeague επένδυσαν. Κοιτάξτε τον Παναθηναϊκό, κατέκτησε την EuroLeague. Συνήθως οι ομάδες κρατάνε τον κορμό τους, δεν παίρνουν πολλούς νέους παίκτες, αλλά αυτοί πήραν τρεις σούπερ σταρ. Οπότε θέλουν να κατακτήσουν ξανά το τρόπαιο. Ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ, όλοι. Τώρα είναι πιο ενθουσιασμένοι. Θέλουν να πάνε στο Final Four»

«Όταν σκέφτομαι την Αρμάνι, σκέφτομαι ότι δεν μπήκαμε στα playoffs και με στεναχωρεί επειδή ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν τα κατάφερα. Ήταν στενάχωρο. Νομίζω ότι η Αρμάνι πρέπει να είναι ομάδα επιπέδου playoffs. Πρέπει να βρεθεί στις πρώτες έξι θέσεις, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.