EuroLeague: Ανανέωσε την συνεργασία της με την Ένωση Παικτών

Newsroom
Η μπάλα της Euroleague
Η EuroLeague προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με την Ένωση Παικτών (ELPA) μέχρι και την περίοδο του 2026-27.

Η έναρξη της EuroLeague βρίσκεται προ των πυλών με τις ομάδες να προχωρούν στις απαραίτητες αλλαγές στα ρόστερ τους ενόψει της επικείμενης σεζόν.

Η κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση ανανέωσε την συμφωνία της με την ELPA, την Ένωση Παικτών της EuroLeague, για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η συμφωνία η οποία αρχικά θεσπίστηκε από το 2021 θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι και την σεζόν 2026-2027.

Η αναθεωρημένη συμφωνία πλαισίου της EuroLeague (EFA) αντιμετωπίζει πολλούς κρίσιμους τομείς, όπως:

  • Αμοιβές: Διασφάλιση δίκαιης και ανταγωνιστικής αποζημίωσης για όλους τους παίκτες.
  • Δραστηριότητες εικόνας, εμπορικές και προωθητικές ενέργειες:
  • Ενίσχυση ευκαιριών για παίκτες και συλλόγους να συμμετέχουν σε προωθητικές δραστηριότητες προστατεύοντας παράλληλα τα ατομικά και συλλογικά τους δικαιώματα.Συνεδρίες πρακτικής άσκησης: Θέσπιση κατευθυντήριων γραμμών για τη βελτιστοποίηση των προγραμμάτων πρακτικής και του φόρτου εργασίας.
  • Υγεία και απόδοση παίκτη: Αναβάθμιση προτύπων προπόνησης και ιατρικών εγκαταστάσεων.
  • Συνθήκες ταξιδιού: Βελτίωση των ταξιδιωτικών ρυθμίσεων για την εξασφάλιση άνεσης και αποτελεσματικότητας, μείωση του άγχους και της κούρασης που σχετίζεται με τα ταξίδια για παίκτες και προσωπικό.
  • Κοινή ομάδα εργασίας: Τα μέρη έχουν δεσμευτεί να αναλύσουν και να αναπτύξουν μια πρόταση συνταξιοδοτικού προγράμματος παικτών σε ολόκληρη την Euroleague, για να υποστηρίξουν τη μετάβαση των παικτών από την καριέρα τους στο επόμενο βήμα στη ζωή τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.