Φενέρμπαχτσε-Μπασακσεχίρ 97-80: Φιλική επικράτηση με... σούπερ Χέιζ-Ντέιβις

Φενέρμπαχτσε-Μπασακσεχίρ 97-80: Φιλική επικράτηση με... σούπερ Χέιζ-Ντέιβις

Χέις Ντέιβις
Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε στην Ulker Sport Arena της Μπασάκσεχιρ με σκορ 97-80, πραγματοποιώντας τη πρώτη της φετινή νίκη στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέα σεζόν.

Η Φενέρμπαχτσε συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, πραγματοποιώντας την πρώτη φιλική της νίκη για φέτος, επικρατώντας της Μπασάκσεχιρ με σκορ 97-80 στην Ulker Sport Arena, με τον Χέιζ Ντέιβις να βρίσκεται σε εξαιρετικό βράδυ πετυχαίνοντας 27 πόντους.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Κεμ Μπιρτς, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ήθελε να πραγματοποιήσει την πρώτη καλή φετινή της εμφάνιση, ύστερα από την ήττα στο πρώτο φετινό της φιλικό από την Καρσίγιακα με σκορ 77-75.

Η επόμενη φιλική αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε θα είναι την ερχόμενη Παρασκευή(13/9) στο Ηράκλειο της Κρήτης, απέναντι στην Αρμάνι. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα παραμείνει εντός Ελληνικού εδάφους, καθώς στις 17/9 θα επισκεφτεί το κλειστό των Άνω Λιοσίων για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Φενέρμπαχτσε: Χέιζ-Ντέιβις 27,Σερτάκ 11, Μέλι 10, Μπόλντγουιν 9, Χολ 8, Κόλσον 7, Μπιμπέροβιτς 6, Γουίλμπεκιν 6, Μελίχ 6, Μετετσάν 5, Ζάγκαρς 2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.