Μονακό: Εντάχθηκε στην προετοιμασία της ο Μάικ Τζέιμς

Μονακό: Εντάχθηκε στην προετοιμασία της ο Μάικ Τζέιμς

Φωτεινός Τριγάζης
Τζέιμς
Ο «ηγέτης» της Μονακό, Μάικ Τζέιμς εντάχθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, με τον Αμερικανό σταρ να θέλει η τέταρτη σεζόν του με τους Μονεγάσκους να είναι και η πιο επιτυχημένη.

Η Μονακό έχει παγιωθεί τα τελευταία χρόνια ως μια μεγάλη Ευρωπαϊκή δύναμη, όμως εξακολουθεί να της λείπει μια σημαντική καταξίωση. Η κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague.

Ο πολυτάλαντος και πλέον πρώτος σκόρερ της ιστορίας της Euroleague, Μάικ Τζέιμς, επέστρεψε στην ομάδα του Πριγκιπάτου για να προετοιμαστεί για την τέταρτη σεζόν του στο Μονακό, με τον πήχη να είναι πιο ψηλά από ποτέ.

Με τους Καλάθη και Παπαγιάννη πλέον στο πλευρό του, ο Μάικ Τζέιμς θέλει να ξεπεράσει τις επιδόσεις της περσινής σεζόν, στην οποία βέβαια έκανε τα πάντα. «Σκαρφάλωσε» στη πρώτη θέση των σκόρερ της Euroleague ξεπερνώντας τον Βασίλη Σπανούλη, οδήγησε την ομάδα του μια «ανάσα» μακριά από το Final Four, κατακτώντας την τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας, ενώ παράλληλα σε ατομικό επίπεδο είχε κατά μέσο όρο 17,9 πόντους, 5 ασίστ και 3,8 ριμπάουντ σε 39 αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.