Παναθηναϊκός: Η... συμμορία του Ναν στο Costa Navarino και το σύνθημα του Λεσόρ για το «8ο»

Παναθηναϊκός: Η... συμμορία του Ναν στο Costa Navarino και το σύνθημα του Λεσόρ για το «8ο»

Newsroom
Ο Ναν με τον Χουάντσο, τον Λεσόρ και τον Γκραντ
Ο Κέντρικ Ναν βρίσκεται μαζί με τους συμπαίκτες στου στο Costa Navarino και όπως φαίνεται μέσα από τη φωτογραφία που ανέβασε, ανυπομονούν για τη νέα σεζόν, με τον Λεσόρ μάλιστα να έχει το μυαλό του στην κατάκτηση της Euroleague.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR βρίσκονται από την Τετάρτη (11/9) στο Costa Navarino όπου και πραγματοποιούν μέρος της προετοιμασίας τους μαζί με τις οικογένειές τους, κάτι το οποίο ήταν υπόσχεση του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τέλος της περασμένης σεζόν, αντί της κρουαζιέρας που είχε αναφέρει αρχικά.

Ο Κέντρικ Ναν ανέβασε μάλιστα ένα story στον λογαριασμό του στο instagram όπου αναφέρει χαρακτηριστικά πως η... συμμορία επιστρέφει! Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου φαίνεται ο ίδιος να είναι μαζί με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, τον Τζέριαν Γκραντ και τον Ματίας Λεσόρ, ποζάροντας μπροστά στην κάμερα. Ο Γάλλος σέντερ δεν παρέλειψε να στείλει με τον δικό του τρόπο το μήνυμα του για τη νέα χρονιά, έχοντας υψωμένα 8 δάχτυλα, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το σύνθημα για το 8ο ευρωπαϊκό του «τριφυλλιού».

Ο Ναν με τον Χουάντσο, τον Γκραντ και τον Λεσόρ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.