Ρεάλ Μαδρίτης: «Προλαβαίνει την αρχή της σεζόν ο Γκαρούμπα»

Ρεάλ Μαδρίτης: «Προλαβαίνει την αρχή της σεζόν ο Γκαρούμπα»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Γκαρούμπα
Ο Ουσμάν Γκαρούμπα φαίνεται πως κάνει αγώνα δρόμου ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και θέλει να προλάβει τους πρώτους αγώνες της σεζόν, μεταξύ αυτών και τα ματς με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα υπέστη κάταγμα στο αριστερό του πόδι και όπως φαίνονταν αρχικά τα πράγματα, ο 22χρονος θα αναγκαζόταν να τεθεί εκτός δράσης για 1,5 με 2 μήνες, κάτι το οποίο θα σήμαινε ότι θα έχανε τους αγώνες της Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον Ολυμπιακό στις 17 και 29 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο Κάρλος Σάντσεθ Μπλας, ο σέντερ της «βασίλισσας» κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει να είναι σε καλή κατάσταση καθώς το πλάνο του ίδιου και της ομάδας είναι να βρίσκεται στις επιλογές του Τσους Ματέο στο επερχόμενο Super Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στις 21-22 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι αν δεν υπάρξουν πισωγυρίσματα τότε ο Γκαρούμπα θα είναι σίγουρα στο ρόστερ και κατ' επέκταση θα προλάβει τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.