Βεζένκοβ για το τουρνουά: «Σας περιμένουμε όλους εκεί» (vid)

Βεζένκοβ για το τουρνουά: «Σας περιμένουμε όλους εκεί» (vid)

Newsroom
Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ απένειμε κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να βρεθεί στη Κρήτη και να πάρει μέρος στο τουρνουά «Aegean Omiros College International Basketball Tournament Crete».

Μετά τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, σειρά πήρε και ο Σάσα Βεζένκοβ να απονείμει κάλεσμα στον κόσμο ενόψει του τουρνουά στη Κρήτη στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Βούλγαρος σταρ του Ολυμπιακού είπε χαρακτηριστικά: «Ανυπομονούμε να βρεθούμε στο Ηράκλειο και να συμμετάσχουμε για 4η φορά στο AEGEAN OMIROS COLLEGE International Basketball Tournament Crete. Σας περιμένουμε όλους εκεί!» απονέμοντας το δικό του κάλεσμα στον κόσμο της Κρήτης.

«Να γίνει θεσμός το τουρνουά στη Κρήτη με τη συμμετοχή ομάδων από την Euroleague»

Εκτός του Ολυμπιακού, στο τουρνουά θα πάρουν επίσης μέρος η Αρμάνι Μιλάνο , η Βίρτους και η Φενέρμπαχτσε , με τους «ερυθρολεύκους» να αντιμετωπίζουν στη πρώτη μέρα του «Aegean Omiros College International Basketball Tournament Crete» την ομάδα της Μπολόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.