Παναθηναϊκός: Τα... παρασκήνια από τη προετοιμασία στην Κράνισκα Γκόρα (vid)

Παναθηναϊκός: Τα... παρασκήνια από τη προετοιμασία στην Κράνισκα Γκόρα (vid)

Newsroom
Μπράουν
Ο Παναθηναϊκός AKTOR πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Κράνισκα Γκόρα απ' όπου και κυκλοφόρησε ένα βίντεο με το... τρίτο μάτι της «πράσινης» καθημερινότητας.

Η εταιρεία Sportanzo εισχώρησε στα.... ενδότερα των «πρασίνων» κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Κράνισκα Γκόρα.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα βουνά της Σλοβενίας απ' όπου και κυκλοφόρησε ένα βίντεο με παρασκηνιακές λήψεις.

Ο Μάριους Γκριγκόνις σε ρόλο... οικοδεσπότη, το γεύμα των «πρασίνων», τον Παπαπέτρου να υπογραμμίζει σε μια θεραπεία το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει υγεία αλλιώς «δεν θα μπορεί κάποιος να δώσει το μάξιμουμ», τον Μήτογλου να μαγεύεται από την πόλη της Κράνισκα Γκόρα και όλους τους παίκτες να πειράζουν ο ένας τον άλλον στις καθημερινές προπονήσεις.

Ο Τζέριαν Γκραντ από τη πλευρά του είπε ότι «θα προσπαθήσουμε για το repeat» βάζοντας εκ νέου υψηλά τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.