Παναθηναϊκός: Δείπνο Γιαννακόπουλου σε όλη την ομάδα στο Costa Navarino (vid)

Παναθηναϊκός: Δείπνο Γιαννακόπουλου σε όλη την ομάδα στο Costa Navarino (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρέθεσε δείπνο σε όλη την ομάδα στο Costa Navarino με την ευχή να επαναληφθεί η επιτυχημένη σεζόν

Μέσα σε άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα, όπως ακριβώς αρμόζει στους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR παρέθεσε δείπνο σε περισσότερα από 80 άτομα στο εστιατόριο Da Luigi του Costa Navarino όπου είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας τις δύο τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα σε όλους τους παίκτες, τους προπονητές, στα μέλη του staff και στις οικογένειές τους. Και αυτό λόγω του... δώρου που είχε τάξει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αμέσως μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στον 5ο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα τσούγκρισε το ποτήρι του με όλους τους παρευρισκόμενους και στο τέλος έκανε την πρόποση μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Έργκιν Άταμαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.