Ολυμπιακός: Συνάντηση Μητσοτάκη με τους Αγγελόπουλους για το ΣΕΦ

Ολυμπιακός: Συνάντηση Μητσοτάκη με τους Αγγελόπουλους για το ΣΕΦ

Ο Παναγιώτης και ΓΙώργος Αγγελόπουλος
Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό, Κυριακό Μητσοτάκη, στο Μαξίμου για το ενδεχόμενο παραχώρησης του ΣΕΦ στην ομάδα του Πειραιά.

Ένα θέμα που... καίει τον μπασκετικό Ολυμπιακό είναι και το γηπεδικό και η πιθανότητα παραχώρησης του ΣΕΦ στην ομάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ , Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Κυριακό Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και η ατζέντα τους είχε να κάνει για την πιθανότητα παραχώρησης του ΣΕΦ στην ομάδα του Πειραιά για να αποκτήσουν οι ερυθρόλευκοι το δικό τους... σπίτι.

Οι δύο πλευρές θα έχουν κι άλλες επαφές για να συζητήσουν τα πάντα γύρω από το πολύ σημαντικό θέμα και να αντιμετωπιστούν όλα τα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Γιώργος Μυλωνάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς και ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Στέλιος Κουτνατζής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.