Μονακό: Ασκεί έφεση για την ποινή από την LNB

Μονακό: Ασκεί έφεση για την ποινή από την LNB

Μάικ Τζέιμς
Μετά την αφαίρεση μίας νίκης και την επιβολή προστίμου από την LNB, η ομάδα της Μονακό ασκεί έφεση στην απόφαση της διοργανώτριας αρχής, πιστεύοντας ακράδαντα ότι δεν υπέπεσε σε καμία παρατυπία.

Στις 29 Αυγούστου η Γαλλική λίγκα επέβαλε πρόστιμο στη Μονακό ύψους 20.000 ευρώ, αλλά και ποινή αφαίρεσης μίας νίκης από τη βαθμολογία του Γαλλικού πρωταθλήματος εξαιτίας παρατυπιών στις πληρωμές των παικτών της ομάδας, με το εντονότερο πρόβλημα να εντοπίζεται από την LNB στη περίπτωση του Μάικ Τζέιμς.

Δύο εβδομάδες μετά η ομάδα του Πριγκιπάτου ασκεί έφεση στην απόφαση της Λίγκας δηλώνοντας επίσημα πως δεν έχει παραβιάσει κανέναν κανονισμό και θα συνεχίζει να εργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για να δικαιωθεί και να της αφαιρεθούν οι ποινές. Η υπόθεση του Μάικ Τζέιμς μάλιστα εμπεριέχει χαρακτηριστικά που σχετίζονται με πνευματικά δικαιώματα της εικόνας του παίκτη, κάνει που κάνει την όλη υπόθεση ακόμα πιο σύνθετη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.