Λοκομοτίβ Κουμπάν-Ερεθρός Αστέρας 76-86: Άνετη «ερυθρόλευκη» επικράτηση στο super up της VTB

Λοκομοτίβ Κουμπάν-Ερεθρός Αστέρας 76-86: Άνετη «ερυθρόλευκη» επικράτηση στο super up της VTB

ερυθρος κουμπαν
Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Λοκομοτίβ Κουμπάν με σκορ 86-76 για το Super Cup της VTB και έτσι εξασφάλισε μια θέση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, σε παιχνίδι που έγινε στη φάση των ομίλων του Super Cup της VTB. Η ομάδα του Βελιγραδίου ήλεγχε την αναμέτρηση καθ' όλη τη διάρκεια της και είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Όγκνιεν Ντόμπριτς ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 20 πόντους, αλλά και τον Ούρος Πλάσβιτς που σημείωσε double double, πετυχαίνοντας 16 πόντους, ενώ «μάζεψε» και 10 ριμπάουντ. Επίσης διψήφιοι ήταν οι Μίλερ Μάκ Ιντάϊρ που σκόραρε 11 πόντους, αλλά και ο Ιάγκο Ντος Σάντος που πρόσθεσε ακόμα 10. Ο Αϊζέια Κάναν σταμάτησε στους 5 πόντου. Για τους Ρώσους, διακριθέντας ήταν ο Μπι Τζέι Τζόνσον με 19 πόντους.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετρά αντίστροφα για το τζάμπολ της Αδριατικής λίγκας(22/9) και θέλει να πάει με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Dubai BC.

Τα δεκάλεπτα:16-23, 43-45, 59-65, 76-86

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.