Βίρτους Μπολόνια: Αυτό είναι το budget για τη σεζόν 2024-25

Βίρτους Μπολόνια: Αυτό είναι το budget για τη σεζόν 2024-25

Newsroom
Βίρτους
Στα 26 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το budget της Βίρτους Μπολόνια σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα ιταλικά Μέσα.

Η ομάδα της Μπολόνια πορεύεται με έσοδα-έξοδα ωστόσο τα έσοδα είναι αρκετά υψηλά ώστε να μπορεί ο σύλλογος να... ξοδεύει και πολλά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «Corriere dello Sport» η Βίρτους θα έχει ισορροπημένο budget για τη σεζόν 2024-25 έχοντας ισοσκελίσει τα έσοδα και τα έξοδα τα οποία ανέρχονται στα 26 εκατομμύρια ευρώ στο σύνολο.

Συγκεκριμένα το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι παρά τη μείωση της χορηγίας από τη Segafredo η οποία και παραμένει ο βασικός χορηγός της ομάδας, δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στον ετήσιο προϋπολογισμό. Ο Λούκα Μπαράλντι θα συνεχίσει να είναι ο CEO της Βίρτους Μπολόνια ενώ θα υπάρξει εντός του Οκτωβρίου ορισμός νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η Βίρτους Μπολόνια δεν έκανε ιδιαίτερες αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Απέκτησε τους Γούιλ Κλάιμπερν, Ραϊζόν Τάκερ, Αντρέις Γκρατζιούλις, Μουχαμέτ Ντιούφ, κράτησε τον Τόκο Σενγκέλια, ενώ αποχώρησαν οι Ίφε Λούντμπεργκ Ντάνστον, Αμπάς, Μίκι και Λόμαζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.