Τι Τζέι Σορτς: «Υπήρξαν ομάδες που με προσέγγισαν αλλά ήθελα να έχω μεγάλο ρόλο»

Τι Τζέι Σορτς: «Υπήρξαν ομάδες που με προσέγγισαν αλλά ήθελα να έχω μεγάλο ρόλο»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Τι Τζέι Σορτς στην Παρί
Ο Τι Τζέι Σορτς σε μία πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο έμεινε στην Παρί ενώ μίλησε και για το πως νιώθει ο ίδιος για το γεγονός ότι είναι πλέον παίκτης της Euroleague.

Ο Τι Τζέι Σορτς ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες της Παρί, η οποία την περασμένη σεζόν κατάφερε να κατακτήσει το EuroCup και να εξασφαλίσει μία θέση στην Euroleague της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 27χρονος γκαρντ της γαλλικής ομάδας, σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο Basketball Sphere μίλησε για το πως νιώθει ο ίδιος που θα βρίσκεται πλέον στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για τον λόγο που παρέμεινε στον σύλλογο του Παρισιού.

«Είναι τρομερή τιμή. Ήταν ένας στόχος που είχα από όταν ήρθα στην Ευρώπη και έμαθα για τα πρωταθλήματα διαφορετικών κατηγοριών. Το να είμαι παίκτης της Euroleague και να ανταγωνίζομαι τα κορυφαία ταλέντα όχι μόνο από την Ευρώπη αλλά παγκοσμίως είναι ευλογία.

Ήταν σίγουρα έκπληξη όταν έφυγε ο προπονητής. Όταν μάθαμε τα νέα, κάναμε ένα meeting και υπήρχαν ανάμεικτα συναισθήματα. Στο τέλος της ημέρας ωστόσο είμαι χαρούμενος για αυτόν. Το να φτάνεις στο NBA είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη και προπονητή.

Είναι μία καλή μετάβαση. Ο Σπλίτερ συνδέεται με τους παίκτες επειδή έχει περάσει από αυτό το επίπεδο, τόσο στην Euroleague όσο και το NBA. Είναι νέος, φιλόδοξος και θέλει να αποδείξει τον εαυτό του, όπως εμάς.

Υπήρξαν σίγουρα και άλλες ομάδες που με προσέγγισαν αλλά ήθελα να είμαι σε μία κατάσταση όπου θα έχω μεγάλο ρόλο. Η χημεία που έχουμε είναι τρομερή και είμαι ενθουσιασμένος να συνεχίσω με αυτή την ομάδα».

@Photo credits: euroleaguebasketball.net

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.