Ερυθρός Αστέρας-Ζενίτ 70-83: Πήρε την τρίτη θέση του Super Cup της VTB η ομάδα του Πασκουάλ

Ζενίτ ερυθρος
Στον μικρό τελικό του Super Cup της VTB, η Ζενίτ του επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 83-70, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να κάνει την αντεπίθεση της στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στο σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Ερυθρός Αστέρας «διασταύρωσαν τα ξίφη» τους για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Super Cup της VTB. Μπροστά σε περίπου 2100 θεατές που προσήλθαν στην VTB Arena της Μόσχας, οι «ερυθρόλευκοι» του Γιάννη Σφαιρόπουλου ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση, πιάνοντας «υψηλές ταχύτητες» στην επίθεση.

Στο δεύτερο μέρος η Ζενίτ έβγαλε αντίδραση, επιβάλλοντας τον ρυθμό της και τελικά κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση με σκορ 83-70, με τους Ρώσους να φορούν τα χάλκινα μετάλλια της διοργάνωσης.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο πρώην «πράσινος» Ντουέιν Μπέικον ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ, οδηγώντας την Ζενίτ στην νίκη.

Για τον Ερυθρό Αστέρα ξεχώρισε ο Κόντι Μίλερ Μακιντάιρ που πέτυχε 20 πόντους, προσθέτοντας στη στατιστική του 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 39-33, 50-56, 70-83

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.