Παρτίζαν: «Ξεπουλάνε» τα εισιτήρια διαρκείας, ξεπέρασαν τα 14.500

Παρτίζαν: «Ξεπουλάνε» τα εισιτήρια διαρκείας, ξεπέρασαν τα 14.500

Φωτεινός Τριγάζης
παρτιζαν
«Φρενίτιδα» επικρατεί στις τάξεις του κόσμου της Παρτίζαν, με τους φίλους της ομάδας του Βελιγραδίου να έχουν εξασφαλίσει ήδη 14.500 εισιτήρια διαρκείας.

Σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση της Παρτίζαν, οι φίλοι της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς «έκλεβαν» τη παράσταση με την «θορυβώδη» υποστήριξη τους. Το ίδιο ακριβώς φαίνεται ότι πρόκειται να κάνουν και την επερχόμενη σεζόν, καθώς όπως ανακοίνωσε η Παρτίζαν, οι οπαδοί της ομάδας του Βελιγραδίου έχουν προμηθευτεί ήδη περισσότερα από 14.500 εισιτήρια διαρκείας, με τη συνολική χωρητικότητα της Stark Arena να είναι 19.394 θέσεις.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Οστόγια Μιχαϊλοβιτς χρησιμοποίησε χαρακτηριστικά μια λέξη για τους φίλους της ομάδας: «Στρατός» ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε επίσης: «Ευχαριστούμε όλους όσους ξόδεψαν χρήματα για να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες μας! Η οικονομική σταθεροποίηση, την οποία εργαζόμαστε εδώ και χρόνια, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα έσοδα που παράγουμε. Σύντομα θα ενημερώσουμε το κοινό για πολύ ωραία πράγματα που αφορούν τις επιχειρήσεις του Ομίλου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.