Γιούρτσεβεν: «Ο Αταμάν κάνει καταπληκτική δουλειά με τους παίκτες»

yurtseven
Ο Παναθηναϊκός νίκησε κατά κράτος την Μπάγερν Μονάχου στο τουρνουά ''Ν.Χανδριώτης'' της Κύπρου, με πρωταγωνιστή τον νεοφερμένο Ομέρ Γιούρτσεβεν που έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο.

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Ομέρ Γιούρτσεβεν ετοιμάζεται για «μεγάλα» πράγματα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου ο Τούρκος σέντερ πέτυχε 22 πόντους, ενώ παράλληλα μάζεψε και 8 ριμπάουντ, λαμβάνοντας δικαιωματικά τον τίτλο του κορυφαίου της αναμέτρησης, στην οποία οι «πράσινοι» επικράτησαν με σκορ 86-69.

Μετά την λήξη του αγώνα ο νεαρός ψηλός, σε δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην μέχρι τώρα εμπειρία του με το «τριφύλλι», αλλά και στον προπονητή του, Εργκίν Αταμάν.

«Ο Αταμάν έχει κάνει καταπληκτική δουλειά»

«Η ομάδα με αγκάλιασε από την πρώτη μέρα. Ευχαριστώ τον Εργκίν Αταμάν και όλους στην ομάδα, όπως και τον κόσμο. Είναι σαν να παίζαμε στην έδρα μας σήμερα και είμαι χαρούμενος που κάναμε το πρώτο βήμα».

Για την ατομική του επίδοση σχολίασε:

«Συνηθίζω στη νέα μου ομάδα, προσαρμόζομαι και όλα είναι καλά ως τώρα. Μου αρέσει να παίζω δυνατά και μου αρέσει να παίρνω την μπάλα στη ρακέτα, δεν έχω πρόβλημα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς σε σχέση με το ΝΒΑ».

Για τους συμπαίκτες του και τους στόχους της ομάδας, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού σχολίασε:

«Το θέμα είναι η συλλογική δουλειά. Κάθε μέρα θα βελτιωνόμαστε, υπάρχει η χημεία από πέρσι και με τους τρεις νέους παίκτες ο ουρανός είναι το όριο. Γνωρίζoυμε σταδιακά ο ένας τον άλλον, ο Αταμάν έχει κάνει καταπληκτική δουλειά με τους παίκτες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.