Γκέρσον: «Ο Μαντάρ μετάνιωσε που έφυγε από την Παρτιζάν»

Newsroom
Ο Γιαμ Μαντάρ με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε
Ο Πίνι Γκέρσον σχολίασε την πολύκροτη μετακίνηση του Γιαμ Μαντάρ από την Παρτιζάν στη Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι του 2023, εξηγώντας πως ο Ισραηλινός γκαρντ μετάνιωσε που έφυγε από τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου.

Η απόφαση του Γιαμ Μαντάρ να αποχωρήσει από την Παρτιζάν για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε προκάλεσε... διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στους Σέρβους και τον εκπρόσωπο του Ισραηλινού γκαρντ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» είχαν κατηγορήσει την πλευρά του παίκτη, αλλά και την τουρκική ομάδα, ότι κινήθηκαν με μη νόμιμο τρόπο για να συμφωνήσουν αφού ο Μαντάρ δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Παρτιζάν.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιαμ Μαντάρ δεν κατάφερε να μακροημερεύσει στην Κωνσταντινούπολη και αποχώρησε έπειτα από έναν χρόνο για να υποχράψει διετές συμβόλαιο στην Μπάγερν.

«Δεν ξέρω τι επιλογές είχε τότε, αλλά κατά τη γνώμη μου, έχει μετανιώσει που έφυγε από την Παρτιζάν. Η Φενέρμπαχτσε ​​ήταν γεμάτη σταρ και ήταν πολύ μεγάλη γι' αυτόν, δεν τον υπολόγιζαν» εξήγησε ο Πίνι Γκέρσον μιλώντας στο podcast «Geršon i prijatelji».

Και πρόσθεσε: «Μπορώ να το καταλάβω, είχαν μεγάλες φιλοδοξίες, όμως, αν δεν παίξει ούτε στη Μπάγερν, δεν ξέρω τι θα συμβεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.