Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι επετειακές φανέλες για τη σεζόν 2024-25 (vid)

Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι επετειακές φανέλες για τη σεζόν 2024-25 (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός φανέλες
Ο Ολυμπιακός γιορτάζει 100 χρόνια από την ίδρυσή του και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ παρουσίασε τις τρεις φανέλες για τη σεζόν 2024-25 μ' ένα εντυπωσιακό και σημειολογικό βίντεο.

Μια ερυθρόλευκη, μία κόκκινη και μία χρυσαφί θα είναι οι τρεις φανέλες που θα χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός τη νέα αγωνιστική περίοδος, η οποία είναι και ιστορική καθώς ο σύλλογος θα κλείσει 100 χρόνια ζωής.

Μετά το teaser ακολούθησε και το βίντεο με την επίσημη παρουσίαση των ολοκαίνουργιων εμφανίσεων του Ολυμπιακού, στο οποίο εμφανίζεται ένα παππούς να συνομιλεί με τον εγγονό του για το πόσο σημαντική και βαριά είναι η «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Τον ρόλο του παππού έχει ο διάσημος ηθοποιός Αλέξανδρος Μυλωνάς ο οποίος εξηγεί το μεγαλείο του συλλόγου: «Παππού, τι εννοούμε ότι η φανέλα είναι πολύ βαριά;» τον ρώτησε ο εγγονός για να απαντήσει: «Αυτή η φανέλα παιδί μου, έχει το βάρος του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στην Ευρώπη, που συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του».

Και συνέχισε: «Αυτή η φανέλα δίνει τη δύναμη σε όσους τη φορούν να πραγματοποιεί υπερβάσεις. Τη ριγωτή φανέλα. Το κόκκινο με το άσπρο με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, υπηρέτησαν και υπηρετούν διαχρονικά οι κορυφαίοι του αθλήματος...»

«Και τι κατάφεραν με αυτήν παππου» αναρωτιέται ο εγγονός: «Τα 14 πρωταθλήματα, τα 12 Κύπελλο, τα 3 ευρωπαϊκά τρόπαια, ακόμα και το ένα Διηπειρωτικό».

Και κατέληξε: «Τα πιο έντονα συναισθήματα της ζωής μας. Οι πρώτοι των πρώτων που υπηρέτησαν τον έφηβο. Αυτοί για τους οποίους ο Πειραιάς αποτελεί το κέντρο της Γης. Αυτοί που μετατρέπουν σε δικό τους σπίτι μακριά από την έδρα μας. Αυτοί που ο Ολυμπιακός σημαίνει τα πάντα. Αυτοί που έφυγαν από τη ζωή αλλά είναι πάντα εδώ, δίπλα μας. Όλα αυτά περικλείονται σε αυτήν την φανέλα.»

Οι Σάσα Βεζένκοβ, Κώστας Παπανικολάου και Εβάν Φουρνιέ είναι οι τρεις παίκτες οι οποίοι φόρεσαν και παρουσίασαν τις φανέλες που θα χρησιμοποιεί ο Ολυμπιακός στην ιδιαίτερη, ιστορικά, σεζόν που έρχεται.

«Αυτή η φανέλα έχει το βάρος του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στην Ευρώπη, που συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του... Αυτή η φανέλα ξεχειλίζει από πάθος και υπερηφάνεια έναν αιώνα τώρα... Αυτή η φανέλα δίνει την δύναμη σε όσους τη φορούν να πραγματοποιούν υπερβάσεις...» ανέφερε επίσης η ΚΑΕ.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.