Πάρις Λι: Πιθανή μετακόμιση από τη Βιλερμπάν στη Μονακό!

Newsroom
Πάρις Λι
Ο Πάρις Λι βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στη Μονακό, καθώς οι Μονεγάσκοι επιθυμούν άμεσα την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ!

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων αγώνων και η Μονακό ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη έκπληξη στις μεταγραφές της Euroleague!

Όπως ανέφερε ο Ντονάτας Ούρμπονας στο «BasketNews» είναι πολύ πιθανή η άμεση μετακόμιση του Πάρις Λι από τη Βιλερμπάν στη Μονακό.

Όπερ και σημαίνει ότι εάν και εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, ο Αμερικανός γκαρντ θα επιστρέψει στην ομάδα όπου αγωνιζόταν έως και το καλοκαίρι του 2022.

Οι τραυματισμοί στην περιφέρεια ανάγκασαν τους Μονεγάσκους να «εξερευνήσουν» την αγορά και «βολιδοσκόπησαν» έναν... παλιό γνώριμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Μονακό έχει κάνει πρόταση στη Βιλερμπάν για την απόκτησή του με τον ίδιο να επιθυμεί την επιστροφή του στο Πριγκιπάτο.

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν ο Πάρις Λι είχε κατά μέσο όρο 11.5 πόντους, 5.5 ασίστ, 1.9 ριμπάουντ και 1.7 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.