EuroLeague: Προανήγγειλε τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τους «αιώνιους» στο επίκεντρο

Newsroom
Κέντρικ Ναν
Η EuroLeague έδωσε μια... γεύση από την νέα σειρά ντοκιμαντέρ της με τίτλο «Rivalries» στο οποίο... πρωταγωνιστούν τα ντέρμπι της επικείμενης σεζόν αλλά και ο παλμός που μεταφέρουν.

Η έναρξη της νέα σεζόν της EuroLeague βρίσκεται προ των πυλών με τις ομάδες να ζεσταίνουν σιγά σιγά τις... μηχανές τους.

Το ίδιο έκανε και η EuroLeague η οποία προανήγγειλε το «Rivalries», την νέα σειρά ντοκιμαντέρ πέντε επεισοδίων. Το «Rivalries» αποτυπώνει τον παλμό αλλά και την αγωνιστική εμπειρία από τα μεγάλα ντέρμπι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η EuroLeague μέσω της σειράς αυτής, βάζει στο... μικροσκόπιο την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα ντέρμπι οι φίλαθλοι, με τις Τουρκία, Ιταλία, Σερβία, Ισπανία και Ελλάδα να πρωταγωνιστούν, μιας και θεωρούνται από τις πιο καυτές έδρες ειδικότερα όταν έχουμε να κάνουμε με... εμφύλιο.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.