Φουρνιέ: «Πάντα έβλεπα τον Ολυμπιακό σαν πιθανό προορισμό» (vid)

Φουρνιέ: «Πάντα έβλεπα τον Ολυμπιακό σαν πιθανό προορισμό» (vid)

Newsroom
Φουρνιέ: «Πάντα έβλεπα τον Ολυμπιακό σαν πιθανό προορισμό» (vid)
Ο Εβάν Φουρνιέ θα φοράει τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού τα δύο επόμενα χρόνια και στο περιθώριο της σημερινής Media Day των Πειραιωτών, γύρισε τον χρόνο στον Μάιο του 2022.

Ο Εβάν Φουρνιέ ήταν η τελευταία σημείωση σε ό,τι αφορά τη στελέχωση του ρόστερ του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024/25, επιστρέφοντας στην Ευρώπη για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Ο Γάλλος γκαρντ γύρισε τον χρόνο στον Μάιο του 2022. Τότε που είχε κάνει ένα post από τη Stark Arena του Βελιγραδίου στο περιθώριο του Final Four εξηγώντας ότι «αν αποφασίσω μία ημέρα να επιστρέψω στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω όπου θέλω, νομίζω ότι θα διάλεγα τον Ολυμπιακό. Φοβερό κλαμπ».

Εν τέλει, ο Φουρνιέ φόρεσε τα ερυθρόλευκα και ανέφερε χαρακτηριστικά στη σημερινή (17/9) Media Day του Ολυμπιακού: «Βλέποντας ξανά εκείνο το tweet το 2022... Πάντα έβλεπα τον Ολυμπιακό σαν πιθανό προορισμό. Και τώρα συνέβη! Ήταν η μοίρα! Είμαι τόσο περήφανος που βρίσκομαι εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.