Φενέρμπαχτσε: Ολοκλήρωσε το deal με τον... γίγαντα Μαριάνοβιτς!

Φενέρμπαχτσε: Ολοκλήρωσε το deal με τον... γίγαντα Μαριάνοβιτς!

Δημήτρης Οικονόμου
Φενέρμπαχτσε: Ολοκλήρωσε το deal με τον... γίγαντα Μαριάνοβιτς!
Παίκτης της Φενέρμπαχτσε θα είναι από εδώ και στο εξής ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, με τους Τούρκους να ανακοινώνουν πως ο Σέρβος γίγαντας θα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

Η Φενέρμπαχτσε... ψήλωσε απότομα. Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό των Τούρκων, με το deal να παίρνει επίσημη μορφή. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και ο Μαριάνοβιτς θα ντυθεί στα κίτρινα.

Ο 36χρονος Σέρβος γίγαντας των 224 εκατοστών θα γυρίσει στη EuroLeague μετά τη σεζόν 2014-15, όταν και ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Ερυθρό Αστέρα. Η Φενέρμπαχτσε έπεισε τον Μαριάνοβιτς να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά και την τελευταία του διετία στο Χιούστον.

Με τη φανέλα των Ρόκετς, ο Μαριάνοβιτς κατέγραψε σε 5.1 λεπτά που αγωνιζόταν, 3.2 πόντους και 2.3 ριμπάουντ την περασμένη σεζόν, έχοντας όμως μόλις 14 συμμετοχές. Φυσικά στην EuroLeague, όταν φορούσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, αποτελούσε φόβητρο, αφού στην τελευταία του σεζόν μετρούσε 16.6 πόντους και 10.7 ριμπάουντ μέσο όρο, ερχόμενος πλέον να ενισχύσει τη front line της Φενέρμπαχτσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.