Ολυμπιακός: Ακυρώθηκε το ένα εκ των δύο φιλικών με την Τραπάνι

Ολυμπιακός: Ακυρώθηκε το ένα εκ των δύο φιλικών με την Τραπάνι

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ολυμπιακός: Ακυρώθηκε το ένα εκ των δύο φιλικών με την Τραπάνι
Ολυμπιακός και Τραπάνι θα αναμετρηθούν μία φορά, τελικά, στην Ιταλία μιας και το δεύτερο φιλικό των δύο ομάδων που ήταν αρχικά προγραμματισμένο τη Δευτέρα (23/9) ακυρώθηκε.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βρεθεί στην Ιταλία, με την προετοιμασία του ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της σεζόν να φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του. Οι Πειραιώτες είχαν προγραμματίσει δύο φιλικά στην Ιταλία, απέναντι στους Τραπάνι Σαρκς, όμως θα δώσουν μόνο ένα εξ αυτών.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τους Ιταλούς την Κυριακή (22/9), με το παιχνίδι της Δευτέρας να μη λαμβάνει τελικά χώρα. Κάτι που ζήτησε η ομάδα της Τραπάνι και έγινε δεκτό.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει τις φιλικές αναμετρήσεις του, στρέφοντας πλέον την προσοχή στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, στο Super Cup της Ρόδου το διήμερο 28 με 29 Σεπτεμβρίου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.