Euroleague: Φαβορί το Βελιγράδι για το Final Four!

Newsroom
Σταρκ Αρένα Final Four EuroLeague
Το Βελιγράδι φέρεται να είναι το πρώτο φαβορί προκειμένου να φιλοξενήσει το Final Four της Euroleague για τη σεζόν 2024-25.

Ύστερα από το 2018 και το 2022, το Βελιγράδι έχει προβάδισμα προκειμένου να υποδεχθεί τους τέσσερις φιναλίστ για το Final Four της Euroleague από τις 23 έως και τις 25 Μαΐου 2025!

Αν και μέχρι πρότινος φάνταζε ως το αουτσάιντερ σε σχέση με την Βαρκελώνη και το Άμπου Ντάμπι, φέρεται να πήρε τον πρώτο λόγο για να φιλοξενήσει την τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Βαρκελώνη σε πρώτη φάση ήταν το «γκραν φαβορί» για το Final Four της σεζόν 2024-25 ωστόσο θεωρείται πολύ δύσκολο να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα για ένα τέτοιο event. Παράλληλα το Άμπου Ντάμπι κρίνεται ως ένα δύσκολος προορισμός για τους φιλάθλους ενώ και οι ομάδες πιέζουν ώστε να διεξαχθεί το Final Four στην Ευρώπη. Κάτι που δίνει σαφέστατο προβάδισμα στο Βελιγράδι.

Σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί και ανακοινωθεί το Βελιγράδι ως διοργανώτρια πόλη του επόμενου Final Four, αυτομάτως θα έχει φιλοξενήσει τρεις φορές την τελική φάση σε διάστημα επτά χρόνων. Το τρόπαιο του 2018 το είχε κατακτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό με τη Φενέρμπαχτσε, ενώ το 2022 το κύπελλο είχε πάει στα χέρια της Αναντολού Εφές έχοντας επικρατήσει της Ρεάλ στον τελικό. Μάλιστα σε αυτό το Final Four είχε πάρει μέρος και ο Ολυμπιακός αλλά είχε ηττηθεί στον ημιτελικό από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.