Πάρις Λι: «Όχι» της Βιλερμπάν στη Μονακό

Newsroom
Ο Πάρις Λι.
Αν και η Μονακό θέλησε να (ξανα)κάνει δικό της τον Πάρις Λι, η Βιλερμπάν και ο Τόνι Πάρκερ έβαλαν απαγορευτικό και ο παίκτης θα παραμείνει κάτοικος Λυών.

Συγκεκριμένα ο άλλοτε σούπερ σταρ του NBA και του γαλλικού μπάσκετ και νυν «αφεντικό» της Βιλερμπάν, μίλησε στην «Le Progress» σχετικά με το θέμα του Πάρις Λι και ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να... πάει πουθενά. Αντίθετα θα παραμείνει στην ομάδα έως και το 2027, όταν ολοκληρώνεται ουσιαστικά το συμβόλαιό του με την ομάδα της Λυών.

Όπως έγινε γνωστό η Μονακό επιθυμούσε διακαώς την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ στην ομάδα ύστερα από δύο χρόνια λόγω και των αρκετών προβλημάτων που είχαν παρουσιαστεί στην back court ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Ο Πάρις Λι θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Βιλερμπάν, με την οποία μέτρησε κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν στην Euroleague 11.5 πόντους, 5.5 ασίστ, 1.9 ριμπάουντ και 1.7 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.