Στην Κίνα ο Τομά Ερτέλ

Στην Κίνα ο Τομά Ερτέλ
Ο Τομά Ερτέλ, μετά από την ευρωπαϊκή του θητεία, θα «μετακομίσει» στην Κίνα για λογαριασμό των Σέντζεν Λέοπαρντς, στους οποίους θα ξανασμίξει με έναν παλιό του γνώριμο.

Ο Τομά Ερτέλ καθιερώθηκε στην Euroleague για 11 χρόνια, αγωνιζόμενος με τις φανέλες των Μπασκόνια, Εφές, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, από το 2011 μέχρι το 2022.

Αφού «σκαρφάλωσε» στην 7η θέση των πασέρ όλων των εποχών της διοργάνωσης και εκπροσώπησε την Εθνική Γαλλίας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, ο 35χρονος πλέον γκαρντ αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στη Κίνα και πιο συγκεκριμένα στους Σέντζεν Λέοπαρντς. Εκεί, αγωνίστηκαν πέρυσι οι Τζάρετ Σάλιντζερ, Ντάριλ Μέικον, αλλά και ο Ντάριους Άνταμς, με τον οποίο ο Ερτέλ ήταν συμπαίκτης στη Μπασκόνια τη σεζόν 2014-15.

Πέρυσι, ο διεθνής Γάλλος πλέι μέικερ αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ και είχε κατά μέσο όρο 13,7 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 7,5 ασίστ σε 42 αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.