Μακάμπι: Ανακοίνωσε φιλικό με τον Παναθηναϊκό ως... ορεκτικό του «Παύλος Γιαννακόπουλος»

sloukas
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ανακοίνωσε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Παναθηναϊκό, μια μέρα πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων στα πλαίσια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Παναθηναϊκός και Μακάμπι Τελ Αβίβ θα τεθούν αντιμέτωποι στο φιλικό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το οποίο πρώτη φορά θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο, με τους Ισραηλινούς να επιβεβαιώνουν πως θα υπάρξει και φιλικό ματς για τους... προπονητές.

Μια μέρα πριν τον αγώνα του Σαββάτου, τη Παρασκευή 20/9, Μακάμπι και Παναθηναϊκός θα έρθουν αντιμέτωποι σε αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, κεκλεισμένων των θυρών στο κλειστό της Γλυφάδας, όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε η ομάδα του Τελ Αβίβ.

Η ανακοίνωση της Μακάμπι

«Την ερχόμενη Παρασκευή θα διεξαχθεί κλειστός προπονητικός αγώνας με τον Παναθηναϊκό σε προπόνηση. Το τουρνουά Γιανακόπουλος είναι μια μονοήμερη εκδήλωση που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Παναθηναϊκό, το αρχαίο μαρμάρινο στάδιο της Αθήνας, στο οποίο η Μακάμπι θα παίξει με την Αναντολού Εφές - ζωντανή μετάδοση στο κανάλι 55».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.