Ομπράντοβιτς: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το ρόστερ της επόμενης σεζόν»

Ομπράντοβιτς: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το ρόστερ της επόμενης σεζόν»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς.
Ο προπονητής της Μονακό, Σάσα Ομπράντοβιτς, αναφέρθηκε στην «αναβάθμιση» της Euroleague, αλλά και στην δυσαρέσκεια του από το επίπεδο προετοιμασίας της ομάδας του.

Η Μονακό μολονότι πέρυσι είχε στις τάξεις της τον MVP της Euroleague, τον Μάικ Τζέιμς, οριακά δεν κατάφερε να προκριθεί στο Final Four της διοργάνωσης, κάτι το οποίο σκοπεύει να πετύχει φέτος. Ο τεχνικός της ομάδας, Σάσα Ομπράντοβιτς, σε δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην βελτίωση του προϊόντος της Euroleague, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για την προετοιμασία που έκανε φέτος η Μονακό.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα πολλά ερωτηματικά που επιφυλάσσει η ερχόμενη σεζόν για τους Μονεγάσκους, εξαιτίας των αρκετών νέων προσώπων. Νικ Καλάθης, Γιώργος Παπαγιάννης και Φουρκάν Κορκμάζ αποτελούν νέες προσθήκες για την ομάδα του Πριγκιπάτου και ο Σέρβος προπονητής καλείται να διαμορφώσει μια ομάδα που θα φτάσει πιο ψηλά από πέρυσι.

Οι δηλώσεις του Σάσα Ομπράντοβιτς

«Σχεδόν όλες οι ομάδες της Euroleague επένδυσαν στο σύνολο τους φέτος. Συνεπώς, περιμένω το επίπεδο της λίγκας να είναι πολύ ανεβασμένο φέτος. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο, κάτι που έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Επίσης, ούτε η δουλειά μας στο Γαλλικό πρωτάθλημα θα είναι εύκολη.

Πλέον υπάρχουν 3 ομάδες της Euroleague στο πρωτάθλημα μας. Μας περιμένει μια ενδιαφέρουσα σεζόν. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι χαρούμενος από το πως προετοιμαστήκαμε. Όσο περνούσαν οι εβδομάδες, αυξάνονταν τα ερωτηματικά στο κεφάλι μας. Δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες για μεγάλο διάστημα εξαιτίας τραυματισμών, αλλά και των Ολυμπιακών αγώνων. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιο θα είναι το ρόστερ της επόμενης σεζόν».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.