Θύρα 13 για πανό και Αταμάν: «Δεν νιώθουμε την ανάγκη για συγγνώμη, αδιαμφισβήτητη η στήριξη στον προπονητή και στην ομάδα μπάσκετ»

Θύρα 13 για πανό και Αταμάν: «Δεν νιώθουμε την ανάγκη για συγγνώμη, αδιαμφισβήτητη η στήριξη στον προπονητή και στην ομάδα μπάσκετ»

Newsroom
13
Η Θύρα 13 πήρε θέση για το πανό που ανέβηκε στο γήπεδο στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι στην Κύπρο.

Ο Εργκίν Αταμάν με γραπτή του δήλωση θέλησε να εξηγήσει την αποβολή του από το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι υπογραμμίζοντας ότι είχε να κάνει με το πανό που «ανέβηκε» στο γήπεδο ενώ ανέφερε ότι ο αθλητισμός και η φιλία πάντα θα κερδίζουν.

Μετά την ανάρτησή του, ο Εργκίν Αταμάν προχώρησε και σε δήλωση στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων αναφορικά με το πανό που ανέβηκε στην Κύπρο και τόνισε μεταξύ άλλων: «Ενάντια η ΚΑΕ σε κάθε είδους πολιτικοποίηση του αθλητισμού».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη σειρά της, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον θόρυβο που προκλήθηκε για το πανό στην Κύπρο και τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, αναφέροντας πως ο αθλητισμός ενώνει και ξεκαθαρίζοντας πως οι «πράσινοι» είναι ενωμένοι σαν γροθιά.

Θέση για όλα αυτά πήρε και η Θύρα 13, η οποία ανέφερε στην ανακοίνωση της: «Η ΘΥΡΑ 13 είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και σαν οικογένεια πάντα θα υποστηρίζει τα αδέρφια της και θα βγαίνει μπροστά ως ασπίδα, στους παίχτες, σε όσους είναι γύρω από την ομάδα αλλά και σε όλους αυτούς που μας κάνουν υπερήφανους ως σύλλογο! Ιστορικά πάντα θα τοποθετούμαστε υπέρ των αδικημένων λαών...

Συγγνώμη δεν νιώθουμε την ανάγκη να πούμε κάπου. Η στήριξη και η αγάπη μας στον προπονητή και όλη την ομάδα μπάσκετ είναι αδιαμφισβήτητη, αστείρευτη και η αγάπη αυτή για το τμημα μας κάνει τρελούς!!! Κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτό που έχει χτιστεί τους τελευταίους μήνες και τελειωμό δυστυχώς για πολλούς από εσάς δεν θα έχει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.