Κάνααν: «Ποιος δε θα ήθελε να παίξει μαζί με τον Τεόντοσιτς;»

Κάνααν: «Ποιος δε θα ήθελε να παίξει μαζί με τον Τεόντοσιτς;»

Newsroom
Αϊζάια Κάνααν
Για τον συμπαίκτη του στον Ερυθρό Αστέρα, τον Μίλος Τεόντοσιτς μίλησε ο Αϊζάια Κάνααν που είναι ιδιαίτερα χαρούμενος παίζοντας δίπλα στον Σέρβο.

Ο Αϊζάια Κάνααν μετά από μία διετία στον Ολυμπιακό, μετακόμισε στο Βελιγράδι για να υπηρετήσει τον Ερυθρό Αστέρα. Σε μία μεταγραφή που τον διατηρεί στα ίδια χρώματα με αυτά που φορούσε στο λιμάνι, κάτι που όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο BasketballSphere, αποτελούσε επιθυμία του.

«Ήθελα να μείνω στο κόκκινο και το άσπρο για όσο περισσότερο μπορώ. Όπως είπα και άλλες φορές, είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που είμαι εδώ» ανέφερε ο Κάνααν που ανυπομονεί τόσο για τα ντέρμπι με την Παρτίζαν, όσο και για να γνωρίσει το Βελιγράδι, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη συνύπαρξή του με τον Μίλος Τεόντοσιτς.

«Δεν μπορώ να συγκρίνω τα παιχνίδια ακόμα, ξέρω ότι και οι δύο κόντρες είναι... τρελές. Ειδικότερα στην Ελλάδα ήταν "άγριο". Σίγουρα ανυπομονώ για το ντέρμπι εδώ.

Είχα την ευκαιρία να παίξω με τον Τεόντοσιτς εδώ και λίγες εβδομάδες. Είναι εκπληκτικός πόιντ γκαρντ. Ποιος δε θα ήθελε να παίξει μαζί του; Ένας τρομερός πασές που διαβάζει το παιχνίδι με απίστευτο τρόπο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.