Ερυθρός Αστέρας: Ο Τσόβιτς έθεσε ψηλά τον πήχη για τη σεζόν στην EuroLeague

Ερυθρός Αστέρας: Ο Τσόβιτς έθεσε ψηλά τον πήχη για τη σεζόν στην EuroLeague

Newsroom
covic
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Σέρβων, ο ισχυρός άνδρας του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς έθεσε πολύ υψηλούς στόχους για τη σεζόν που έρχεται.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάνει αρκετές κινήσεις αυτό το καλοκαίρι, με σκοπό την επιστροφή του στα play off της EuroLeague. Κάτι που ο Νεμπόισα Τσόβιτς φαίνεται πως πιστεύει αρκετά.

Ο ισχυρός άνδρας του Ερυθρού Αστέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Meridian, έθεσε υψηλούς στόχους εντός των τειχών της ομάδας. «Θέλουμε να κάνουμε ρεκόρ 26-8, 25-9 ή 24-10 στην EuroLeague. Φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε τρόπαια στην ABA Liga, το πρωτάθλημα Σερβίας και το Κύπελλο» ανέφερε ο Τσόβιτς.

Με τον Ερυθρό Αστέρα να προσθέτει εμπειρία στο ρόστερ με τις προσθήκες του Κάνααν, που δήλωσε ότι θέλει σαν... τρελός να παίζει δίπλα στον Τεόντοσιτς, του Κάλινιτς αλλά και τον Μίλερ ΜακΙντάιρ να έρχεται από τρομερή σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.