Σλούκας: «Όπως λέει και ο Ομπράντοβιτς, το παρελθόν είναι παρελθόν»

Σλούκας: «Όπως λέει και ο Ομπράντοβιτς, το παρελθόν είναι παρελθόν»

sloukas
Στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στη σημασία των μελλοντικών του βλέψεων και όχι στο τι συνέβη στο παρελθόν.

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα αποτελέσει «ορόσημο» για τα φετινά φιλικά προετοιμασίας των ομάδων της Euroleague. Από μόνο του το γεγονός ότι θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο είναι κάτι ξεχωριστό, εάν όμως συνυπολογιστεί η παρουσία τεσσάρων συνδιεκδικητών του κορυφαίου ευρωπαϊκού τροπαίου, τότε η «λαμπρότητα» του τουρνουά δεν χωρά αμφιβολία.

Παναθηναϊκός, Εφές, Παρτιζάν, και Μακάμπι θα μπουν στο Παναθηναϊκό στάδιο σε κάτι περισσότερο από 24 ώρες, με τον Κώστα Σλούκα να κάνει ειδική αναφορά στις δηλώσεις του στη σημασία της προσήλωσης στο παρόν και στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. Η συγκεκριμένη δήλωση του 34χρονου γκαρντ είχε ως έμπνευση τις δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά από έναν αγώνα του Παναθηναϊκού με την Πρόκομ το 2009, όταν το «τριφύλλι» τα είχε βρει «σκούρα» απέναντι στους Πολωνούς, παρά τη νίκη του.

Στη συνέχεια ο πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε την απάντηση του κάνοντας το χαρακτηριστικό «σφύριγμα» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό να ξεσπά σε γέλια.

Η αναφορά του αρχηγού των «πράσινων»

«Η περσινή ήταν μαγική χρονιά. Αλλά αυτό που μετράει είναι το τώρα και το μέλλον. Είμαστε στην αρχή νέας σεζόν. Όταν είσαι στον Παναθηναϊκό γνωρίζεις πως ζεις από τους τίτλους. Ζεις με την πίεση. Το παρελθόν είναι το παρελθόν όπως είπε ο Ζέλικο, όλοι θυμούνται το τώρα και το μέλλον. Είμαστε εδώ για το μέλλον».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.