Γιαννακόπουλος: Προανήγγειλε μέχρι και ομάδες από το NBA στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ

Γιαννακόπουλος: Προανήγγειλε μέχρι και ομάδες από το NBA στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ

Newsroom
Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο από τη νέα σεζόν να φιλοξενήσει μέχρι και ομάδες από το NBA, όπως τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η συνέντευξη Τύπου του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» έκρυβε μεταξύ άλλων και μια είδηση. Η οποία προήλθε από το στόμα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αφορά το μέλλον του τουρνουά.

Όπως αποκάλυψε ο Γιαννακόπουλος, στο μέλλον μπορεί να υπάρχει και ομάδα από το NBA μεταξύ άλλων. Άλλωστε το ΟΑΚΑ εκσυγχρονίζεται και αλλάζει εντελώς όψη από τη νέα σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να κάνει μια επένδυση στο «σπίτι» του.

Τόσο το «πράσινο» στις εξέδρες, όσο και το glass floor αλλά και οι εξωτερικοί χώροι, μπορούν να γίνουν πόλος έλξης για ομάδες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. «Από του χρόνου το ΟΑΚΑ θα γίνει ένα ξεχωριστό γήπεδο που θα μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους τουρνουά και ομάδες από το NBA» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.