Κάτας: «Σημαντική η σύνδεση που έχουμε με τον Παναθηναϊκό»

Φωτεινός Τριγάζης
katas
Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» απέχει μόλις λίγες ώρες, με τον προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Όντεντ Κάτας να στέκεται στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου στη σημαντικότητα του τουρνουά.

Το έκτο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπολος» θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο, με τους Παναθηναϊκό, Παρτιζάν, Μακάμπι και Εφές να προετοιμάζονται για τέσσερις ξεχωριστούς αγώνες. Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου στη σημαντικότητα του τουρνουά, αλλά και στην χαρά του που η Μακάμπι προσκλήθηκε και φέτος.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Μακάμπι Τελ Αβίβ

«Σας ευχαριστώ που μας έχετε εδώ. Αυτό το τουρνουά είναι παράδοση πλέον για εμας. Είναι σημαντικό, όπως και η σύνδεση που έχουμε με Παναθηναϊκό. Είναι τιμή μας να είμαστε εδώ. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη σε όλους τους παίκτες και τους προπονητές και καλή επιτυχία. Ανυπομονούμε για μία σεζόν γεμάτη προκλήσεις».

Ο αρχηγός της Μακάμπι, Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, πρόσθεσε από την πλευρά του:

«Καλημέρα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόκληση. Είναι πλέον μέρος της προετοιμασίας μας. Έχουμε έρθει αρκετές φορές και η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική και το τουρνουά υψηλού επιπέδου. Ανυπομονώ για το τουρνουά και την σεζόν και εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή τύχη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.