Ο Σλούκας μιμήθηκε τον Ομπράντοβιτς από την ιστορική συνέντευξη με την Πρόκομ (vids)

Ο Σλούκας μιμήθηκε τον Ομπράντοβιτς από την ιστορική συνέντευξη με την Πρόκομ (vids)

Newsroom
Ομπράντοβιτς και Σλούκας
Η ατάκα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που μνημόνευσε ο Κώστας Σλούκας στην συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την θητεία του στον Παναθηναϊκό, μπορεί να τον μνημονεύσει κανείς για άπειρους λόγους. Ο Κώστας Σλούκας όμως διάλεξε μία από τις καλύτερες και πιο χαρακτηριστικές στιγμές του, που ανά τακτά χρονικά διαστήματα έρχεται στην επικαιρότητα και γίνεται viral, έστω και αν έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» λοιπόν, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για το αν μπορεί να γίνει restart και να επαναληφθεί μία εξίσου επιτυχημένη σεζόν όπως η περσινή, με την απάντησή του να αποτελεί πιστή αντιγραφή του ξεσπάσματος που είχε ο «Ζοτς» πριν από 15 χρόνια, μετά τη νίκη επί της Πρόκομ με 75-53.

Τότε λοιπόν μεταξύ άλλων είχε πει «είναι αυτό που τους εξηγώ: «Είστε καλοί παίκτες, έχετε κερδίσει τα πάντα, αλλά είναι παρελθόν», κάνοντας μάλιστα και το χαρακτηριστικό του σφύριγμα.

Αυτή την τελευταία του ατάκα, με το σφύριγμα μάλιστα, την επανέλαβε και ο Κώστας Σλούκας, λέγοντας: «Το παρελθόν είναι το παρελθόν όπως είπε ο Ζέλικο, όλοι θυμούνται το τώρα και το μέλλον. Είμαστε εδώ για το μέλλον», με τον Ομπράντοβιτς να σκάει

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.