Ολυμπιακός: Ο 18χρονος Σπάρταλης υπέγραψε για πέντε χρόνια

Ολυμπιακός: Ο 18χρονος Σπάρταλης υπέγραψε για πέντε χρόνια

Δημήτρης Οικονόμου
Σπάρταλης
Ολυμπιακός και Στέφανος Σπάρταλης επισημοποίησαν τη συνεργασία τους για την επόμενη πενταετία, με τον 18χρονο ψηλό να αγωνίζεται τη φετινή σεζόν και στον Παπάγο με χρήση διπλού δελτίου!

Ο Ολυμπιακός έδωσε στον Στέφανο Σπάρταλη την ευκαιρία να μπει στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι και μάλιστα του προσέφερε τον πρώτου του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 18χρονος (ύψους 2.05) θα ανήκει στον Ολυμπιακό για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Τη φετινή σεζόν ωστόσο, ο Σπάρταλης θα αγωνίζεται με τη χρήση διπλού δελτίου και στον Παπάγο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας αυτήν τη δυνατότητα, θέλουν να δουν τον νεαρό ψηλό να παίρνει παιχνίδια στην Elite League, όταν υπάρχει η δυνατότητα.

Ο Σπάρταλης έχει ξεχωρίσει με τον Ολυμπιακό στις μικρές κατηγορίες, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε κατέκτησε το Πανελλήνιο Εφήβων και το Rising Stars, όντας MVP και των δύο διοργανώσεων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.