Λάρκιν: «Πανέμορφο γήπεδο το Καλλιμάρμαρο, χαρούμενοι που είμαστε ξανά εδώ»

Newsroom
Σέιν Λάρκιν
Το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» βρίσκεται προ των πυλών και ο Σέιν Λάρκιν σε δηλώσεις του στην συνέντευξη τίτλου, ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση και πρόσθεσε πως θέλει να δει από κοντά το Καλλιμάρμαρο.

Το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» απέχει μόλις λίγες ώρες και τόσο οι παίκτες όσο και οι προπονητές των ομάδων, αναφέρθηκαν στην σημαντικότητα του τουρνουά.

Ο γκαρντ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν με δηλώσεις του, ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό AKTOR που έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να βρίσκεται και φέτος εδώ ενώ χαρακτήρισε το Καλλιμάρμαρο ως ένα πανέμορφο γήπεδο και ανυπομονεί να δει από κοντά την ατμόσφαιρα που θα έχουν ετοιμάσει οι φίλαθλοι των «πρασίνων».

Οι δηλώσεις του Σέιν Λάρκιν

«Ευχαριστούμε που μας έχετε εδώ ακόμα μια χρονιά. Είναι μια τεράστια ευκαιρία να δούμε την ομάδα μας απέναντι στις άλλες. Είναι ένα πολύ καλό τουρνουά, σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα και ένα πανέμορφο γήπεδο».

Ο προπονητής της Εφές, Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς, πρόσθεσε από την πλευρά του

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, με σπουδαίους παίκτες και προπονητές γύρω μας. Είναι μεγάλη τιμή που είμαστε εδώ τα τελευταία χρόνια. Ειδικά φέτος που θα γίνει κάτω από τον ουρανό, σε ανοιχτό γήπεδο, στο Καλλιμάρμαρο». Ολοκληρώνοντας είπε: «Είμαστε χαρούμενοι και ευχόμαστε καλή σεζόν σε όλους, αλλά και να χαρούν το τουρνουά και την σεζόν. Ευχαριστούμε που μας έχετε εδώ και ανυπομονούμε για τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.