Παναθηναϊκός: Η «μεταμόρφωση» του Καλλιμάρμαρου σε μπασκετικό γήπεδο (pics)

Παναθηναϊκός: Η «μεταμόρφωση» του Καλλιμάρμαρου σε μπασκετικό γήπεδο (pics)

Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκός Παρτίζαν
Παναθηναϊκός, Παρτιζάν, Εφές και Μακάμπι Τελ Αβίβ προετοιμάζονται για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με το Καλλιμάρμαρο να αποκτά σταδιακά μπασκετική μορφή.

Το έκτο τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου φέτος θα έχει άλλη... αίγλη, καθώς Παναθηναϊκός, Παρτιζάν, Μακάμπι και Εφές θα αναμετρηθούν στο Καλλιμάρμαρο μπροστά σε 35000 φίλων των «πράσινων» και του μπάσκετ. Το ιστορικό στάδιο ετοιμάζεται να υποδεχθεί το «λαμπρό» τουρνουά, σε μια ξεχωριστή στιγμή για το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό μπάσκετ, με την σταδιακή μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού σταδίου σε μπασκετικό γήπεδο να έχει ξεκινήσει από το πρωί της Παρασκευής(20/9).

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο(21/9), στις 22:00 με τον αγώνα Εφές - Μακάμπι Τελ Αβίβ να προηγείται, στις 19:00 της ίδιας μέρας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.