Παναθηναϊκός: Ο Λορένζο Μπράουν χάθηκε στην Αθήνα και βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο (vid)

Παναθηναϊκός: Ο Λορένζο Μπράουν χάθηκε στην Αθήνα και βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο (vid)

Μπράουν
Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ του Παναθηναϊκού, Λορένζο Μπράουν, στη προσπάθεια του να πάει στο ΟΑΚΑ με το αυτοκίνητο του χάθηκε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Λορένζο Μπράουν αποτελεί τη φετινή μεταγραφική «βόμβα» του Παναθηναϊκού, με τον 34χρονο γκαρντ ακόμα να προσπαθεί να προσαρμοστεί στην Αθηναϊκή πρωτεύουσα. Στην προσπάθεια του να μεταβεί στο ΟΑΚΑ με το αυτοκίνητο του, ο Αμερικανοϊσπανός παίκτης του «τριφυλλιού» κατέληξε στο να βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο, προς μεγάλη του έκπληξη.

Ο ίδιος επιχείρησε να αναζητήσει το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στους χάρτες του, όμως όπως φάνηκε τον «παραπλάνησε» ο τίτλος «Παναθηναϊκό στάδιο», με αποτέλεσμα ο «αστέρας» του Παναθηναϊκού να χαθεί στους Αθηναϊκούς δρόμους. Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται και στο βίντεο του ΟΠΑΠ, ο ίδιος το αντιμετώπισε με μεγάλη δόση χιούμορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.