Αταμάν: Παρακολούθησε δια ζώσης το Εφές-Παρτίζαν

Αταμάν: Παρακολούθησε δια ζώσης το Εφές-Παρτίζαν

Newsroom
Αταμαν
Ο Εργκίν Αταμάν βρέθηκε νωρίτερα στο κλειστό της Γλυφάδας και παρακολούθησε το πρώτο φιλικό κεκλεισμένων των θυρών μεταξύ της Εφές και της Παρτίζαν.

Το Σάββατο (21/9) θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο event στο «Παναθηναϊκό Στάδιο». Ένα γεγονός που θα ταξιδέψει απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την (μπασκετική και μη) Γη.

Το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα διεξαχθεί «Under The Stars» καθώς θα φιλοξενηθεί στο Καλλιμάρμαρο, σ' ένα τελείως διαφορετικό και μοναδικό γεγονός.

Μία μέρα νωρίτερα ωστόσο οι τέσσερις ομάδες που παίρνουν μέρος στο τουρνουά είχαν την ευκαιρία για ένα... ορεκτικό. Δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό.

Την αυλαία άνοιξε η αναμέτρηση της Εφές με την Παρτίζαν την οποία παρακολούθησε δια ζώσης και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν. Στο δεύτερο φιλικό ματς της ημέρας, οι «πράσινοι» θα αντιμετώπιζαν την Μακάμπι Τελ Αβίβ (18:30) στο ΔΑΚ Γλυφάδας, «Μ. Λιούγκας».

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.