Εφές - Παρτιζάν 81-80: «Οριακή» νίκη στη Γλυφάδα, μια μέρα πριν το Καλλιμάρμαρο

Φωτεινός Τριγάζης
efes partizan
Η Εφές επικράτησε στη Γλυφάδα σε φιλική αναμέτρηση επί της Παρτιζάν με σκορ 81-80 και πλέον οι δύο ομάδες στρέφουν το βλέμμα τους στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο.

Εφές και Παρτιζάν ήρθαν αντιμέτωπες στο κλειστό της Γλυφάδας, με τις δύο ομάδες της Euroleague να δίνουν ένα δυνατό φιλικό «τεστ» επί Ελληνικού εδάφους, πριν αυτό στο Καλλιμάρμαρο αύριο Σάββατο (21/9-22:00) στα πλαίσια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το οποίο θα διεξαχθεί ενώπιον 35000 θεατών.

Η ομάδα της Εφές ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση, με την Παρτιζάν όμως να επιστρέφει στον αγώνα, παρά τη δυσαρέσκεια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που έβλεπε την ομάδα του να χάνει τη συγκέντρωση της αμυντικά σε πολλά σημεία της αναμέτρησης. Ακολούθησαν λάθη εκατέρωθεν με την Εφές τελικά να επικρατεί στα σημεία με 81-80.

Για την Εφές ξεχώρισαν οι Ελάιτζα Μπράιαντ και Τζόρνταν Νουόρα που πέτυχαν από 15 πόντους ο καθένας.

Για την ομάδα του Βελιγραδίου, εξαιρετικός ήταν ο Ταϊρίκ Τζόουνς που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους και τον ακολούθησαν ο Μπράντον Ντέιβις που πέτυχε 18 και ο Κάρλικ Τζόουνς που συμπλήρωσε αντίστοιχα 13.

Τα δεκάλεπτα: 24-19, 46-41, 67-59, 81:80

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.