Euroleague: Σαουδάραβες θέλουν να αγοράσουν πακέτο μετοχών

Newsroom
ευρωλίγκα
Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι «Financial Times» μια επενδυτική εταιρεία από τη Σαουδική Αραβία θέλει να αγοράσει μειοψηφικό πακέτο μετοχών στην EuroLeague, αξίας περίπου 1 δισεκατομμυρίου ευρώ.

Νέα δεδομένα για την Euroleague; Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει καπνός. Μένει να φανεί εάν θα υπάρξει και φωτιά όσον αφορά την αγορά πακέτου μετοχών της Euroleague.

Όπως ανέφεραν οι Financial Times ένα fund από την Σαουδική Αραβία, η SURJ Sports Investment, , θέλει να αγοράσει ένα μειοψηφικό μερίδιο στην EuroLeague ενώ στην κούρσα βρίσκονται επίσης άλλες δύο επενδυτικές εταιρείες από την Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τους Ιβάν Λέβινγκστον και Σάμιουελ Αγκίνι από τους Financial Times , το SURJ Sports Investment, είναι ένα επενδυτικό ταμείο ένα σαουδαραβικό επενδυτικό ταμείο το οποίο θέλει να αγοράσει ένα μερίδιο στην EuroLeague, ενώ αναφέρει ότι το μειοψηφικό μερίδιο της EuroLeague αποτιμάται σε περίπου 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Αντίστοιχα λέγεται ότι στη διεκδίκηση της αγοράς μετέχει ενεργά η General Atlantic, μια αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης μετοχών, όπως επίσης η BC Partners, μια αντιστοίχως βρετανική επενδυτική εταιρεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.