Αλβέρτης: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος νοιαζόταν για όλους με καθημερινές επισκέψεις στο γήπεδο»

Αλβέρτης: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος νοιαζόταν για όλους με καθημερινές επισκέψεις στο γήπεδο»

Newsroom
Αλβέρτης
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έδωσε το «παρών» στο Gala της «πράσινης» ΚΑΕ και αναφέρθηκε στον Παύλο Γιαννακόπουλο και στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο εμβληματικός αρχηγός των «πρασίνων» μιλώντας στο περιθώριο του Gala για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα μπορούσα να λείψω από οτιδήποτε αφορά τον κύριο Παύλο, περάσαμε πάρα πολλά χρόνια μαζί, έχοντας μία σχέση στοργική και όχι μόνο σε μένα, απέναντι σε όλα τα παιδιά. Μας έχει δώσει πολλή αγάπη, πολλή φροντίδα και πολλή σιγουριά, οπότε είναι χρέος μας να τον τιμάμε πάντα» και συνέχισε:

«Έχω να πω πολλές ιστορίες, που ήταν μαθήματα ζωής. Και συμβουλές και για τη ζωή και για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα. Αυτό που θα μείνει ήταν το πόσο νοιαζόταν για όλους μας και η σχεδόν καθημερινή επίσκεψή του στο γήπεδο».

Όσον αφορά το παιχνίδι και το μεγάλο event στο Καλλιμάρμαρο, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ανέφερε: «Πρόκειται για μια ιστορική αναμέτρηση σε ένα ιστορικό μέρος. Είναι παγκόσμιο γεγονός, θα είναι κάτι μοναδικό που θα μείνει στην ιστορία».

Όσο για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό; «Ένα διάστημα απουσίας, αλλά πάντα ήμασταν εδώ».

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.