Παναθηναϊκος: Ιστορικό ματς στο Καλλιμάρμαρο κόντρα στην Παρτίζαν

Παναθηναϊκος: Ιστορικό ματς στο Καλλιμάρμαρο κόντρα στην Παρτίζαν

Νίκος Καρφής
Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός AKTOR κοντράρεται με την Παρτίζαν (22:00, ΕΡΤ 3, live Gazzetta) σε ιστορικό φιλικό στο Καλλιμάρμαρο για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι κοντράρονται με την Παρτίζαν (22:00, ΕΡΤ 3, live Gazzetta) σε ιστορικό φιλικό που θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Το τριφύλλι γνώρισε την ήττα στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό ματς στο κλειστό της Γλυφάδας από την Μακάμπι με 81-73.

Ως «μεγάλο αδερφό» του χαρακτήρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Από την πλευρά του ο Ζοτς ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση και είπε τα καλύτερα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο χαρακτηρίζοντας τον οικογένεια του.

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα μιλώντας στο «Gala» ενόψει του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αναφέρθηκε στο πετυχημένο έργο και στην επιρροή που είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Το ματς θα είναι sold out, αφού διατέθηκαν 35.000 εισιτήρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.