Ολυμπιακός: Συνεχίζει τη δουλειά στην Ιταλία με τέσσερις απουσίες

Ολυμπιακός: Συνεχίζει τη δουλειά στην Ιταλία με τέσσερις απουσίες

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Σακιελ ΜακΚισικ με τη φανελα του Ολυμπιακού
Συνεχίζει την προετοιμασία του πριν από το φιλικό με την Τραπάνι ο Ολυμπιακός, έχοντας τους Φαλ, Μιλουτίνοφ, Έβανς και ΜακΚίσικ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ιταλία για το τελευταίο φιλικό που θα δώσει, πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, με αντίπαλο την Τραπάνι (22/9 - 22:00). Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προπόνηση του Σαββάτου, με τις γνωστές τους απουσίες.

Οι δύο σέντερ, Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ αλλά και ο Κίναν Έβανς, παραμένουν στα πιτς, ακολουθώντας ο καθένας το δικό του ατομικό πρόγραμμα. Ενώ τις τελευταίες ημέρες στη λίστα αυτή έχει προστεθεί και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που ακολούθησε επίσης ατομικό πρόγραμμα.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει ταξιδέψει με όλους τους παίκτες της ομάδας στην Ιταλία, με τους Πειραιώτες να δίνουν τελικά ένα φιλικό κόντρα στη νεοφώτιστη Τραπάνι και όχι δύο που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.