Παναθηναϊκός: Στο κέντρου του παρκέ η φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου

Παναθηναϊκός: Στο κέντρου του παρκέ η φωτογραφία του Παύλου Γιαννακόπουλου

pavlos giannakopoulos
Το 6ο τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου μπαίνει στη τελική του ευθεία με τις τέσσερις ομάδες τις Eurolaegue να ετοιμάζονται για μια ιστορική βραδιά και με τη φωτογραφία του «θρυλικού» παράγοντα να καταλαμβάνει περίοπτη θέση στο Καλλιμάρμαρο.

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» μπαίνει στη δεύτερη και τελευταία του μέρα, με τις Εφές, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παρτίζαν και φυσικά Παναθηναϊκός να ετοιμάζονται για το... κυρίως πιάτο της διοργάνωσης. Εφές και Μακάμπι Τελ,Αβίβ θα ανοίξουν το σημερινό πρόγραμμα, με το τζάμπολ της αναμέτρησης των δύο «Ευρωλιγκάτων» ομάδων να είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 και με τις ετοιμασίες για την «ιστορική» βραδιά να ολοκληρώνονται.

Το τουρνουά γίνεται προς τιμήν του «θρυλικού» παράγοντα των «πράσινων» και όπως ήταν η φυσικό η φωτογραφία του έχει «καταλάβει» κεντρική θέση στο Παναθηναϊκό στάδιο, στο κέντρο του παρκέ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.