Ομπράντοβιτς: «Πέρασα ίσως τα καλύτερα 15 χρόνια της ζωής μου εδώ»

Ομπράντοβιτς: «Πέρασα ίσως τα καλύτερα 15 χρόνια της ζωής μου εδώ»

Newsroom
Ομπράντοβιτς
Δεν ξεχνάει όσα έζησε με τον Παναθηναϊκό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τονίζοντας πως στην Αθήνα πέρασε μερικά από τα καλύτερα χρόνια της ζωής του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δε θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την ιστορική βραδιά του Παναθηναϊκού στο Καλλιμάρμαρο. Η Παρτίζαν τελικά κέρδισε τους «πρασίνους», στη βραδιά που ήταν αφιερωμένη στον Παύλο Γιαννακόπουλο, με τον Ομπράντοβιτς να δίνει συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Ομπράντοβιτς

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και σε όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για αυτή τη διοργάνωση. Ξεχωριστή βραδιά η σημερινή σίγουρα ιστορική. Ήταν απίστευτο να βλέπεις τόσο πολύ κόσμο.

Ξέρετε τα συναισθήματά μου για την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Πέρασα ίσως τα καλύτερα 15 χρόνια της ζωής μου εδώ. Δε νιώθω φιλοξενούμενος εδώ, εδώ είναι το σπίτι μου».

Για τη νέα σεζόν: «Η EuroLeague τη νέα σεζόν θα έχει πολλή ποιότητα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.