Παναθηναϊκός: Η «θρυλική» αγκαλία ανάμεσα σε Διαμαντίδη και Βράνκοβιτς

Παναθηναϊκός: Η «θρυλική» αγκαλία ανάμεσα σε Διαμαντίδη και Βράνκοβιτς

stoyan-mitsaras
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στην αυλαία του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», όμως η βραδιά δεν στερήθηκε στιγμών και προσωπικοτήτων, με τους «πράσινους» να έχουν στις κερκίδες του Καλλιμάρμαρου τους «θρυλικούς» Διαμαντίδη και Βράνκοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με ήττα το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με την Παρτιζάν να είναι η νικήτρια με σκορ 75-64. Την παράσταση όμως έκλεψαν αφενός ο κόσμος που σε συνδυασμό με το Καλλιμάρμαρο συνέθεσαν μια «ασύλληπτη» ατμόσφαιρα και αφετέρου οι προσωπικότητες οι οποίες με τη λάμψη τους «εμπλούτισαν» ακόμα περισσότερο την ιστορική αυτή βραδιά.

Μεταξύ των εκλεκτών παρουσιών στο Παναθηναϊκό στάδιο, ήταν αυτές των Διαμαντίδη και Βράνκοβιτς, με το φωτογραφικό φακό να «συλλαμβάνει» τους θρυλικούς Βετεράνους του παναθηναϊκού να κουβεντιάζουν για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

διαμαντιδης βρανκοβιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.