Παρθενόπουλος: «Αφιερωμένη στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου η βραδιά, τα καλύτερα έρχονται» (vid)

Newsroom
Παρθενόπουλος
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναίκός, Βασίλης Παρθενόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο, ανέφερε πως η βραδιά αυτή ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και επισήμανε πως τα καλύτερα έρχονται.

Μεγάλη βραδιά η σημερινή για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο Καλλιμάρμαρο μπροστά σε 35.000 και πλέον φίλους τους κόντρα στην Παρτιζάν. Μπορεί η ομάδα του Εργκίν Αταμάν να ηττήθηκε με 64-75, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Βασίλη Παρθενόπουλο να ευχαριστεί τον κόσμο.

Συγκεκριμένα την στιγμή των βραβεύσεων ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήταν εδώ μαζί μας σήμερα. Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Το έργο και η προσφορά του στον σύλλογο βρίσκει άξιο συνεχιστή στο πρόσωπο του γιου του Δημήτρη, και τα καλύτερα έπονται. Και μην ξεχνάτε, σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.